PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Condoleante

Condoleante de la Flori in Bacau

 •  
 • euplatesc.ro
 • Coroana funerara anthurium si crizanteme 

  489.00 lei ( 107.58 )
  Coroanele funerare reprezinta un gest extrem de frumos si plin de consideratie pentru familia celui disparut.
 •  
 • Coroana funerara gerbera si garoafe 

  299.00 lei ( 65.78 )
  Coroana clasica din garoafe si gerbera, impresionanta si de o eleganta de neuitat. Coroana funerara din garoafe si gerbera poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba inima 

  356.00 lei ( 78.32 )
  Jerba inima din trandafirasi, eustoma(lisianthus), frezia si garoafe. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din trandafirasi, eustoma(lisianthus), frezia, garoafe si verdeata proaspata. Inima funerara poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Cruce trandafiri 

  675.00 lei ( 148.50 )
  Cruce de trandafiri, eleganta si impresionanta. Momentele triste din viata trebuie tratate cu importanta, astfel incat va sugeram sa daruiti familiei indurerate acest aranjament funerar religios, cruce din trandafiri cu verdeata proaspata verde. Simplitatea, eleganta si frumusetea acestui aranjament funerar vor transmite familiei indurerate cele mai sincere regrete si un sentiment de tristete adanca pentru pierderea suferita.
 • Jerba inima lalele 

  220.00 lei ( 48.40 )
  Jerba inima din lalele. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din lalele si verdeata proaspata. Inima funerara poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Coroana funerara alstroemeria si crizantema 

  396.00 lei ( 87.12 )
  Coroana funerara trandafiri,alstroemeria,crizantema si garoafa. Coroanele sunt trimise prietenilor apropiati sau familiilor indurerate in momentele triste ale vietii, deoarece atat forma lor circulara, cat si florile din care sunt realizate exprima continuitatea vietii, speranta si curaj. Va propunem o coroana funerara superba creata din trandafiri,alstroemeria,crizantema si garoafa. Familia indurerata va aprecia cu siguranta eleganta aranjamentului floral, prospetimea florilor si culorile calde. Coroana poate veni insotita de cateva cuvinte semnificative scrise pe o panglica.
 •  
 • Cruce gerbera si trandafiri (alb) 

  398.00 lei ( 87.56 )
  Cruce de trandafiri,gerbera,eustoma(lisianthus) si crizantema eleganta si impresionanta. Momentele triste din viata trebuie tratate cu importanta, astfel incat va sugeram sa daruiti familiei indurerate acest aranjament funerar religios, cruce din trandafiri,gerbera,eustoma(lisianthus), crizantema cu verdeata proaspata verde. Simplitatea, eleganta si frumusetea acestui aranjament funerar vor transmite familiei indurerate cele mai sincere regrete si un sentiment de tristete adanca pentru pierderea suferita.
 •  
 • Jerba inima din flori artificiale 

  286.00 lei ( 62.92 )
  Jerba inima din flori artificiale. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din flori artificiale. Inima funerara poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 • Cruce gerbera si trandafiri 

  398.00 lei ( 87.56 )
  Cruce de trandafiri,gerbera,eustoma(lisianthus) si crizantema eleganta si impresionanta. Momentele triste din viata trebuie tratate cu importanta, astfel incat va sugeram sa daruiti familiei indurerate acest aranjament funerar religios, cruce din trandafiri,gerbera,eustoma(lisianthus), crizantema cu verdeata proaspata verde. Simplitatea, eleganta si frumusetea acestui aranjament funerar vor transmite familiei indurerate cele mai sincere regrete si un sentiment de tristete adanca pentru pierderea suferita.
 •  
 • Cruce de garoafe  

  245.00 lei ( 53.90 )
  Cruce de garoafe cu candela, eleganta si impresionanta. Momentele triste din viata trebuie tratate cu importanta, astfel incat va sugeram sa daruiti familiei indurerate acest aranjament funerar religios, cruce din garoafe rosii si albe. Simplitatea, eleganta si frumusetea acestui aranjament funerar vor transmite familiei indurerate cele mai sincere regrete si un sentiment de tristete adanca pentru pierderea suferita.
 •  
 • Coroana funerara anthurium si crini 

  399.00 lei ( 87.78 )
  Coroana clasica anthurium, crin si gerbera, impresionanta si de o eleganta de neuitat. Coroana funerara din anthurium, crini si gerbera poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba rotunda din trandafiri 

  355.00 lei ( 78.10 )
  Jerba rotunda din trandafiri, aduce aminte de sufletul candid si bun al celui sau celei disparute dintre noi. Comanda astazi aceasta jerba rotunda, realizata din brad natural. Jerba funerara din trandafiri poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 • Jerba inima eustoma si trandafiri 

  375.00 lei ( 82.50 )
  Jerba inima din eustoma (lisianthus) si trandafiri. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din eustoma (lisianthus),trandafiri si verdeata proaspata. Inima funerara din eustoma (lisianthus) si trandafiri poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Coroana funerara trandafiri si gerbera 

  478.00 lei ( 105.16 )
  Coroana clasica (brad natural) din trandafiri si gerbera, impresionanta si de o eleganta de neuitat. Coroana funerara din trandafiri si gerbera poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba inima garoafe si crizanteme 

  279.00 lei ( 61.38 )
  Jerba inima din crizanteme si garoafe. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din crizanteme, garoafe si verdeata proaspata. Inima funerara poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba inima plina 

  310.00 lei ( 68.20 )
  Jerba inima din trandafiri si crizantema. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din trandafiri, crizantema alba si verdeata proaspata. Inima funerara poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 • Jerba inima crizantema si lisianthus 

  345.00 lei ( 75.90 )
  Jerba inima din crizanteme,eustoma(lisianthus) si garoafe. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din crizanteme,eustoma(lisianthus), garoafe si verdeata proaspata. Inima funerara poate veni insotita de un mesaj in plic sau o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba inima din trandafiri si crizantema 

  383.00 lei ( 84.26 )
  Jerba inima din crizanteme si trandafiri. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din trandafiri, crizantema si verdeata proaspata. Inima funerara din trandafiri si crizantema poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Coroana funerara gerbera si crin 

  308.00 lei ( 67.76 )
  Coroana clasica crin, garoafe si gerbera, impresionanta si de o eleganta de neuitat. Coroana funerara din garoafe, crini si gerbera poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba inima trandafiri si crizanteme 

  279.00 lei ( 61.38 )
  Jerba inima din trandafiri si crizanteme. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din trandafiri,crizanteme si verdeata proaspata. Inima funerara din trandafiri si crizanteme poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 • Jerba inima crizantema si santini 

  398.00 lei ( 87.56 )
  Jerba inima din crizanteme si santini. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din santini, crizantema si verdeata proaspata. Inima funerara din santini si crizantema poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba rotunda din gerbera si garoafe 

  288.00 lei ( 63.36 )
  Jerba rotunda din garoafe si gerbera, aduce aminte de sufletul candid si bun al celui sau celei disparute dintre noi. Comanda astazi aceasta jerba rotunda, realizata pe baza de burete, florile avand astfel o sursa permanenta de apa si garantand o rezistenta ridicata. Modelul de jerba rotunda propus in imagine este realizat din garoafe, gerbera si verdeata.
 •  
 • Jerba rotunda din gerbera si santini 

  274.00 lei ( 60.28 )
  Jerba rotunda din garoafe, gerbera si santini, aduce aminte de sufletul candid si bun al celui sau celei disparute dintre noi. Comanda astazi aceasta jerba rotunda, realizata pe baza de burete, florile avand astfel o sursa permanenta de apa si garantand o rezistenta ridicata. Modelul de jerba rotunda propus in imagine este realizat din garoafe, gerbera, santini si verdeata.
 •  
 • Jerba rotunda din gerbera si crizanteme 

  247.00 lei ( 54.34 )
  Jerba rotunda din garoafe, gerbera si crizanteme, aduce aminte de sufletul candid si bun al celui sau celei disparute dintre noi. Comanda astazi aceasta jerba rotunda, realizata pe baza de burete, florile avand astfel o sursa permanenta de apa si garantand o rezistenta ridicata. Modelul de jerba rotunda propus in imagine este realizat din garoafe, gerbera, crizanteme si verdeata.
 • Jerba inima gerbera si santini 

  259.00 lei ( 56.98 )
  Jerba inima din gerbera si santini. Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din gerbera,santini si verdeata proaspata. Inima funerara poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba inima din orhidee si santini 

  299.00 lei ( 65.78 )
  Jerba inima din orhidee si santini . Jerbele funerare de tip inima sunt aranjamente florale foarte personale, exprimand dragoste si regret profund pentru aceste momente triste. Alegeti sa trimiteti cele mai sincere regrete alaturi de aceasta inima superba, realizata din crizantema santini, orhidee si verdeata proaspata. Inima funerara din crizantema santini si orhidee poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Coroana funerara crini si gerbera 

  330.00 lei ( 72.60 )
  Coroana clasica din crini,garoafe si gerbera, impresionanta si de o eleganta de neuitat. Coroana funerara din crini, garoafe si gerbera poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
 •  
 • Jerba inima din brad natural 

  369.00 lei ( 81.18 )
  Jerba inima din trandafiri,garoafe si crizanteme, aduce aminte de sufletul candid si bun al celui sau celei disparute dintre noi. Comanda astazi aceasta jerba rotunda, realizata din brad natural. Jerba funerara inima din trandafiri,garoafe si crizanteme, poate veni insotita de o panglica inscriptionata cu acele cateva cuvinte de sincere si adanci regrete pe care doresti sa le transmiti.
Copyright 2007-2018 Flori in Bacau.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Flori In Bacau.ro - flori si buchete cu livrare in Bacau. Florarie online.