PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Cum cumpar?

Zona ajutor clienti Flori in Bacau.ro - Florarie online

  •  
  • euplatesc.ro
Cum cumpar un buchet de flori sau un cadou?

Folosirea magazinului online Flori in Bacau.ro este intuitiva si facila.

Cumpararea produselor se face prin apasarea butonului "Adauga in cos" prezent in dreptul fiecarui produs in pagina de prezentare detaliata a produsului.

Dupa adaugarea in cos a produselor pe care doriti sa le comandati, procesul de cumparare se continua prin apasarea butonului "Comanda" si parcurgerea urmatorilor pasi:
- Logare: se realizeaza autentificarea dumneavoastra prin completarea formularului de inregistrare. Daca sunteti un membru al Flori in bacau.ro este necesara numai autentificarea dumneavoastra cu username-ul si parola.
- Modalitatea de plata: alegerea modalitatii de plata.
- Aplica comanda: verificarea finala a comenzii si finalizarea ei prin apasarea butonului "Aplica comanda".
- Confirmare: confirmarea comenzii dumneavoastra prin afisarea facturii proforma generata automat de magazin.

In cazul platii online de pe un card bancar, dupa pasul trei veti fi automat transferat pe server-ul PayU pe o conexiune securizata SSL unde va trebui sa introduceti datele card-ului dumneavoastra.

O comanda este incheiata cu succes cand va este afisata (si trimisa pe e-mail) factura proforma corespunzatoare comenzii dumneavoastra cu stadiul "In asteptare". In momentul procesarii comenzii de catre Flori in Bacau.ro si trimiterii coletului catre destinatar, veti primi un e-mail prin care veti fi instiintat ca stadiul comenzii este "Procesata".

Cu ajutorul numelui de utilizator si a parolei introduse, puteti sa va autentificati pentru a vedea istoricul comenzilor sau stadiul comenzilor actuale, a modifica/sterge profilul dumneavoastra sau a face comenzi ulterioare fara a reintroduce datele de contact.

Acest magazin are o limita minima a comenzii de 50 de lei.
Copyright 2007-2018 Flori in Bacau.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Flori In Bacau.ro - flori si buchete cu livrare in Bacau. Florarie online.