PROMOTII SI DISCOUNTURIinscrie-te acum aici!

Cum platesc?

Zona ajutor clienti Flori in Bacau.ro - Florarie online

  •  
  • euplatesc.ro
Cum platesc buchetele de flori si cadourile comandate pe Flori in Bacau.ro?

Plata comenzii dumneavoastra pe Flori in Bacau.ro poate fi facuta in doua feluri:
- 1. online prin card bancar (carte de credit / debit, inclusiv cardurile romanesti)
- 2. transfer bancarOnline prin card bancar (credit/debit)
Aceasta este principala metoda de plata.
Plata se va efectua prin sistemul de plati online PayU® (www.payu.ro). Sunt acceptate la plata cardurile cu sigla Visa, MasterCard, American Express (AMEX), Discover, JCB si Dinners. Pe Flori in Bacau.ro puteti plati inclusiv cu carduri valabile numai in Romania (au mentiunea “Valid only in Romania”). PayU® proceseaza atat cardurile internationale cat si pe cele locale, fie de credit, fie de debit.
Pe scurt, sunt acceptate la plata marea majoritate a cardurilor romanesti sau internationale (nu se accepta carduri nationale, altele decat cele romanesti, de tipul "Valid only in Poland").

Etape in plata cu card-ul
Pentru a efectua o plata cu card-ul dumneavoastra trebuie sa selectati in "Pasul 1" la metoda de plata - Plata online, si in urmatoarea pagina sa apasati Aplica comanda. Apoi veti fi redirectionat pe o legatura securizata pe pagina procesatorului de carduri bancare.

Aici va trebui sa introduceti in formularul din fata dumneavoastra numarul cardului, data expirarii (ambele informatii le gasiti tiparite pe cardul dumneavoastra) si codul CVV2/CVC2 (nu si pentru Maestro sau VISA Electron). Apoi apasati "Continue".

Va rugam sa completati cu atentie toate datele cerute referitoare la card-ul dumneavoatra! Dupa apasarea butonului "Continue" o sa fiti directionati catre o pagina pe care va apare mesajul "Processing" ( in aceasta pagina se verifica informatiile completate de dumneavoastra) si apoi veti fi automat redirectionat inapoi in magazin unde vi se va afisa factura proforma.
NU INCHIDETI BROWSER-UL IN TIMP CE APARE MESAJUL "PROCESSING" SAU PANA NU AVETI AFISATA FACTURA PROFORMA, DEOARECE NU VETI STI DACA COMANDA A FOST ACCEPTATA SAU NU!

Transfer bancar
Conform datelor din factura proforma, comanda se va livra dupa ce avem confirmarea platii.
Copyright © 2007-2018 Flori in Bacau.ro - flori proaspete si cadouri cu livrare in aceeasi zi.
creat de: Creative-Design.ro
Acasa la Flori In Bacau.ro - flori si buchete cu livrare in Bacau. Florarie online.